Best of 2017

The camera gives you a license to go out alone into the world with a purpose.”

In 2017 bracht ik één dag op drie in het buitenland door. Tijdens de rustige periodes werkte ik aan mijn filmdocumentaire in Nevada en het hele jaar door fotografeerde ik huwelijken. Na het maken van een jaaroverzicht sta ik steeds versteld van hoeveel bijzondere mensen ik mag ontmoeten. Soms vragen mensen me verbaasd of ik nog als huwelijksfotograaf werk, omdat ik vrij weinig van mijn reportages deel. Hieronder zie je het antwoord: na meer 250 huwelijken doe ik het liever dan ooit.

Dit was 2017:

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

[click play]

You Might Also Like

show hide 1 comment

February 12, 2018 - 09:19

Evelien - waanzinnig prachtig, zoals altijd!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

A M E R I C A N   W O R K
F A C E B O O K   F A N P A G E