Simon & Helena

Iedere vogel zingt zoals hij gebekt is. Na meer dan 150 trouws, merk ik één constante: de koppels die trouwen zoals ze ook echt zijn in hart en nieren beleven de mooiste en meest memorabele dagen. Simon en Helena houden allebei van hun familie én hun vriendengroepen, van weinig gedoe, paarden, tuinfeesten, kinderen en hier en daar wat show. Hun feest ging door in de paardenwei van Helena’s ouders. Er werd een grote tent neergepoot, Helena decoreerde de binnenkant en Simon zorgde voor de lichtjes in de bomen en het zag er fantastisch uit.

Het had iets weg van een grote barbecue onder familie en vrienden, zo waren de gasten bijvoorbeeld vrij om gewoon zelf hun drank uit de koelkast te nemen. Het is een trend die ik vaker en vaker zie, koppels zijn niet meer bezorgd om een vijf gangen menu en om wie waar moet zitten. Elke gast krijgt een bord, schept zoveel op als hij honger heeft en gaat zitten waar hij of zij wil. Urenlang tafelen is er niet meer bij, het dansfeest is veel belangrijker geworden. Waar vroeger nog wekenlang werd nagepraat over het eten, wordt nu nog maandenlang teruggedacht aan die ene nacht waar iedereen danste tot het eerste licht.

Dit feest zal me nog lang nablijven. Het was spontaan, wild en iedereen voelde de liefde tussen Simon en Helena. Langs de ene kant was alles goed gepland en voorbereid, maar langs de andere kant was er op dit huwelijk veel ruimte om alles op zijn beloop te laten. Simon en Helena zagen wel waar het uitkwam, ze wandelden van hier naar daar en ze volgden de de hele dag door hun gevoel. Er werd veel gelachen, het dansfeest was onbesuisd vanaf de eerste minuut en Helena kwam zelfs nog even een kwartier met me mee om enkele nachtportretten met de paarden te maken. Natuurlijk kruipt er veel voorbereiding in een trouwdag, maar de dag zelf draait eigenlijk vooral om tijd nemen voor elkaar en voor je gasten. Op een trouwdag praat je kort met wel honderden mensen. Het klinkt makkelijk maar eigenlijk is het heel moeilijk: gewoon een uur op enkele strobalen te gaan zitten met je vrienden of even weg te wandelen van het feest met je beste vriendin. Ik merk dat de meest memorabele momenten van een trouw vaak net die momenten zijn waar je gewoon even weg bent van je feest. Onvindbaar voor de menigte, samen met je vrienden even in het gras geen zitten of gewoon even met twee weg zijn. Simon en Helena waren heel goed in de juiste balans vinden en genoten zichtbaar van het plezier van hun vrienden. Ze straalden een hele dag door en wandelden door hun feest met een grote glimlach. Dankjewel dat ik dit allemaal mocht fotograferen, het ga jullie goed!

 

huwelijksfotograaf-Belgie-101huwelijksfotograaf-Belgie-105huwelijksfotograaf-Belgie-107huwelijksfotograaf-Belgie-108huwelijksfotograaf-Belgie-109huwelijksfotograaf-Belgie-110huwelijksfotograaf-Belgie-111huwelijksfotograaf-Belgie-112huwelijksfotograaf-Belgie-114huwelijksfotograaf-Belgie-115huwelijksfotograaf-Belgie-117huwelijksfotograaf-Belgie-118huwelijksfotograaf-Belgie-119huwelijksfotograaf-Belgie-120huwelijksfotograaf-Belgie-122huwelijksfotograaf-Belgie-123huwelijksfotograaf-Belgie-125huwelijksfotograaf-Belgie-126huwelijksfotograaf-Belgie-127huwelijksfotograaf-Belgie-124huwelijksfotograaf-Belgie-128huwelijksfotograaf-Belgie-129huwelijksfotograaf-Belgie-130huwelijksfotograaf-Belgie-131huwelijksfotograaf-Belgie-133huwelijksfotograaf-Belgie-134huwelijksfotograaf-Belgie-135huwelijksfotograaf-Belgie-136huwelijksfotograaf-Belgie-137huwelijksfotograaf-Belgie-138huwelijksfotograaf-Belgie-139huwelijksfotograaf-Belgie-140huwelijksfotograaf-Belgie-141huwelijksfotograaf-Belgie-142huwelijksfotograaf-Belgie-143huwelijksfotograaf-Belgie-145huwelijksfotograaf-Belgie-146huwelijksfotograaf-Belgie-147huwelijksfotograaf-Belgie-148huwelijksfotograaf-Belgie-149huwelijksfotograaf-Belgie-150huwelijksfotograaf-Belgie-151huwelijksfotograaf-Belgie-152huwelijksfotograaf-Belgie-154huwelijksfotograaf-Belgie-153huwelijksfotograaf-Belgie-155huwelijksfotograaf-Belgie-156huwelijksfotograaf-belgie-156ahuwelijksfotograaf-Belgie-157huwelijksfotograaf-Belgie-158huwelijksfotograaf-Belgie-159huwelijksfotograaf-Belgie-160huwelijksfotograaf-Belgie-161huwelijksfotograaf-Belgie-162huwelijksfotograaf-Belgie-163huwelijksfotograaf-Belgie-164huwelijksfotograaf-Belgie-165huwelijksfotograaf-Belgie-166huwelijksfotograaf-Belgie-167huwelijksfotograaf-Belgie-168huwelijksfotograaf-Belgie-169huwelijksfotograaf-Belgie-170huwelijksfotograaf-Belgie-171huwelijksfotograaf-Belgie-172huwelijksfotograaf-Belgie-173huwelijksfotograaf-Belgie-174huwelijksfotograaf-Belgie-175huwelijksfotograaf-Belgie-176huwelijksfotograaf-Belgie-177huwelijksfotograaf-Belgie-178huwelijksfotograaf-Belgie-180huwelijksfotograaf-Belgie-179huwelijksfotograaf-Belgie-181huwelijksfotograaf-Belgie-182huwelijksfotograaf-Belgie-183huwelijksfotograaf-Belgie-184huwelijksfotograaf-Belgie-186huwelijksfotograaf-Belgie-185huwelijksfotograaf-Belgie-187huwelijksfotograaf-Belgie-188huwelijksfotograaf-Belgie-189huwelijksfotograaf-Belgie-190huwelijksfotograaf-Belgie-191huwelijksfotograaf-Belgie-192huwelijksfotograaf-Belgie-193huwelijksfotograaf-Belgie-194huwelijksfotograaf-Belgie-196

You Might Also Like

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

A M E R I C A N   W O R K
F A C E B O O K   F A N P A G E