Het nieuwe zomer lookbook van Me and Maria!

modefotograaf-111
Voor het nieuwe zomerlookbook van de Me and Maria webshop werkten Kaat en ik samen met een meisje dat ik ken van mijn badmintonclub. Veerle deed het fantastisch! Ze had nog nooit eerder geposeerd en toch heeft ze een natuurlijke flair op de foto’s. Bij Me and Maria werken we altijd met gewone meisjes, omdat ze altijd een soort naturel uitstralen dat moeilijker terug te vinden is bij een professioneel model. Ik heb door het jaar heel veel werk met mijn huwelijksfotografie, maar deze shoots doe ik er heel graag bij. Ik denk dat ik deze shoots me zelfs helpen met mijn huwelijksportretten, ik heb ze nodig om nieuwe ideeën op te doen of om me eens op iets anders te concentreren. Het is altijd één grote zoektocht naar de juiste sfeer en meestal laten we ons leiden door wat het beste past bij het model en bij het licht van die dag. Kaat heeft meestal we leen idee van waar ze naartoe wil met de styling, maar even vaak wijken we af van ons plan en maken we portretten met wat we tegenkomen op ons pad.

modefotograaf-101modefotograaf-102modefotograaf-103modefotograaf-105modefotograaf-107modefotograaf-301modefotograaf-401modefotograaf-109modefotograaf-110modefotograaf-112modefotograaf-113modefotograaf-114modefotograaf-116modefotograaf-501modefotograaf-117

Model: Veerle

Assistentie: Annelore

Styling, Haar en Make-up: Kaat Ramboer

You Might Also Like

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

A M E R I C A N   W O R K
F A C E B O O K   F A N P A G E