Steve + Jona

huwelijksfotograaf-Brussel-212

Steve en Jona trouwden in stijl (Steve’s coole bretellen!) met een ceremonie in hun eigen huis. De ceremonie was een oprechte viering met vrienden en dichte familie aan het woord. Steve en Jona hadden enkel de ringen en de kus voorbereid, voor de rest keken ze toe, hebben ze veel gelachen en lieten ze zich verrassen.

Voor de shoot vertrokken we door weer en wind met een oude auto (de foto hierboven lijkt wel op een jaren ’50 reclamebeeld!) naar de feestzaal. Daar werden Steve en Jona ‘s nachts nog eens getrouwd in een katholieke traditie. De broer van Steve (in een liturgisch gewaad) verbond Steve en Jona in de echt, zodat Steve en Jona toch nog zonder zonden op huwelijksreis konden vertrekken.

Steve en Jona behoren tot een vriendengroep die goed samen kan feesten. Ik merk wel vaker dat koppels met grote hechte vriendengroepen altijd een heel goed avondfeest vieren. Iedereen vloog er meteen in en er werd gedanst, gelachen, geroepen en geknuffeld.

Een trouwfeest is meer dan de liefde tussen twee mensen. Liefde is is zo veel mooier wanneer ze wordt gedeeld.

huwelijksfotograaf-Brussel-301huwelijksfotograaf-Brussel-303huwelijksfotograaf-Brussel-302huwelijksfotograaf-Brussel-304huwelijksfotograaf-Brussel-305huwelijksfotograaf-Brussel-306huwelijksfotograaf-Brussel-307huwelijksfotograaf-Brussel-308huwelijksfotograaf-Brussel-309huwelijksfotograaf-Brussel-311huwelijksfotograaf-Brussel-313huwelijksfotograaf-Brussel-314huwelijksfotograaf-Brussel-316huwelijksfotograaf-Brussel-317huwelijksfotograaf-Brussel-318huwelijksfotograaf-Brussel-319huwelijksfotograaf-Brussel-320huwelijksfotograaf-Brussel-321huwelijksfotograaf-Brussel-322huwelijksfotograaf-Brussel-324huwelijksfotograaf-Brussel-325huwelijksfotograaf-Brussel-326huwelijksfotograaf-Brussel-328huwelijksfotograaf-Brussel-329huwelijksfotograaf-Brussel-330huwelijksfotograaf-Brussel-331huwelijksfotograaf-Brussel-332

You Might Also Like

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

A M E R I C A N   W O R K
F A C E B O O K   F A N P A G E