Jelle & Emily

Deze video is een mix van beelden van de trouw en beelden van the day after. Toen we ‘s nachts vertrokken op het feest, vroegen we Jelle en Emily om elkaar te filmen als ze wakker werden. We gaven onze camera mee en we spraken af op het strand de dag erna. Hieronder kan je de video bekijken die we samen hebben gemaakt!

 

 

Jelle en Emily trouwden in het Franse Bray-Dunes. Die oktoberdag trok een heuse regen- en windstorm over het land, maar één hoekje in België werd als bij wonder de hele dag gespaard: De Panne en Bray-Dunes.

De vonk tussen Emily en Jelle sloeg over aan zee. Een echte vakantieliefde die stand heeft gehouden! Ook hun huwelijk vierden ze dichtbij de kust. Emily maakte zich klaar in het vakantiehuisje van haar ouders, Jelle kwam haar oppikken in een oude chevrolet en daarna vertrokken we naar het strand voor de shoot en video. Na de familiefoto’s reden we richting Frankrijk voor een intieme ceremonie, een diner en een maf dansfeest. Rock au Vin was speciaal afgezakt naar Bray-Dunes om op het feest van Emily en Jelle te spelen. Ze gaven er een lap op (bekijk de video!) en werkelijk iedereen stond op de dansvloer te springen, shaken en zingen. Zelden heb ik een koppel zo uit de bol zien gaan tijdens het dansfeest!

Deze trouw was de eerste echte test waarbij Kaat en ik de hele dag samenwerkten. Kaat deed de make-up, het haar en de video en ik hield me bezig met de foto’s, de video en de montage. Jelle en Emily voelden ons heel goed aan, ze stonden open voor alles wat we voorstelden en ze dachten enthousiast mee met onze ideeën. Emily maakte bijvoorbeeld alle juwelen en versieringen zelf en Jelle hield de sfeer er goed in tijdens het filmen.

Jelle en Emily, bedankt dat we erbij mochten zijn, het was echt een plezier om jullie zo gelukkig en verliefd te zien!

 

wedding_photographer_Belgium_wedding_video-201

wedding_photographer_Belgium_wedding_video-202 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-203 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-204 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-205 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-206 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-207 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-208 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-209 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-210 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-211 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-212 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-213 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-214 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-215 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-301wedding_photographer_Belgium_wedding_video-217 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-219 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-220 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-222 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-223 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-224 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-227wedding_photographer_Belgium_wedding_video-226 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-228 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-229 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-230 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-231 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-232 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-233 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-236 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-240wedding_photographer_Belgium_wedding_video-234wedding_photographer_Belgium_wedding_video-239 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-241 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-242 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-244wedding_photographer_Belgium_wedding_video-243 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-245 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-246 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-247 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-248 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-249 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-250 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-251 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-253 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-256wedding_photographer_Belgium_wedding_video-255 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-257 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-258 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-260 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-261 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-262 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-264 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-265 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-266 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-267 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-268 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-269 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-270 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-271 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-272 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-273 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-274 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-275 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-276 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-277 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-278 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-279 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-280 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-281 wedding_photographer_Belgium_wedding_video-282
[fbshare]
 

Video & montage: Kaat Ramboer en Jelle Wildiers

Song: Florence and the Machine | The Dog Days Are Over

Make-up & haar: Kaat Ramboer

Zaal: La grande Mare, Brayes-Dunes, Frankrijk

Kostuum Jelle: Cafe Costume (natuurlijk)

Live muziek: Rock au Vin

You Might Also Like

no comments

January 7, 2013 - 09:24

Hanke Arkenbout - wat mooi! Prachtige sfeer!

January 7, 2013 - 11:05

Alice Mahran - Big Like! Love

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

A M E R I C A N   W O R K
F A C E B O O K   F A N P A G E