Jade & Anthony

 

I’ll write this one in English for Jade.

Jade and Anthony got married in the beautiful Sint Janksklooster in Zelem. I had a really good feeling about this wedding. Jade, a Swiss-American girl, took her family and friends to Anthony’s home town in Belgium. While she was preparing in the hotel, Anthony enjoyed his time at the house where he had a great time as a kid. He fed his horse, drove on his old motor bike and wondered around the house. Is there a better way to get your wedding day started?

After a very romantic first-see ( have a look – watch the video!), we began the shoot in the garden of the Sint Jansklooster. In the afternoon the guests arrived for the garden ceremony (“short and sweet” as in the words of Jade). The day was an interesting mix of American and Belgian. Jade and Anthony took the best out of the two traditions and used them to style their own unique wedding.

Thank you Jade and Anthony, it was great to be a little part of your day!

 


[fbshare]
 

In de lente kreeg ik een mail van Alice Mahran om te vragen of ze eens een huwelijk mocht mee fotograferen. Alice zakte van Amsterdam af naar België en filmde en fotografeerde de hele dag mee. Het werd een bijzondere samenwerking, Alice heeft erg veel talent en ik vind haar persoonlijk één van de beste fotografen van de België en Nederland.

Video: Jelle Wildiers & Alice Mahran

Fotografie: Jelle Wildiers en Alice Mahran

Locatie: Sint JansKlooster in Zelem

You Might Also Like

show hide 2 comments

November 6, 2012 - 14:39

Alice - Het was mij een ware belevenis, wat een bijzonder dagen! zij als koppel en de familie erom heen was heel speciaal.. maar om naast jou te mogen staan was voor mij een droom die uit kwam!

November 6, 2012 - 17:25

Jarg Woldhuis - Je kunt geen slechte foto’s maken bij een muur van geweien.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

A M E R I C A N   W O R K
F A C E B O O K   F A N P A G E