An American Journey

Annie Leibovitz: The camera gave you a license to go out alone into the world with a purpose.

Momenteel ben ik bezig aan een reis van 5 weken dwars door Amerika, van de Stille oceaan tot de Atlantische oceaan. Ik heb hier eerder al in 2007, 2008 en 2010 meerdere maanden alleen rondgereisd. Ik rij vooral via de highways door small town America, door de kleine dorpjes en steden op het platteland.

Overdag wandel ik door de straten van een dorp en praat ik met de mensen voor ik ze fotografeer. In Small Town America leven vele surrealistische, anarchistische en rebelse Amerikanen. Ze zijn de tegenpolen van de clichés in ons hoofd en ze maken mijn reis door dit uitgestrekte land de moeite waard. Hieronder kan je enkele portretten bekijken die ik maakte tijdens de eerste week van mijn reis.

 


[fbshare]
 
 

You Might Also Like

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

A M E R I C A N   W O R K
F A C E B O O K   F A N P A G E