Laurie & Ruben

Laurie en Ruben hebben er alles aan gedaan om hun trouwdag door te brengen zonder al te veel zorgen en verplichtingen. Het hele feest werd in de buurt Leuven gevierd. Eerst reed iedereen naar het stadhuis, daarna werd de Grote Markt ingepalmd voor een uitgebreide drink, in de namiddag volgde een korte tuinceremonie en voor het eten en avondfeest werd een café afgehuurd op de oude markt. Deze reportage laat zien dat trouwen helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn! Je kan ook alles zo simpel mogelijk houden en er tegelijk een persoonlijk feest van maken met je beste vrienden. De dag werd afgesloten met een heuse cafe-fuif, met dansende mensen van aan de voordeur tot achteraan in de zaal. Het was een charmante georganiseerde chaos. Buiten lag de kermis van Leuven er maar wat verlaten bij en binnen bij Laurie en Ruben werd er gedanst, gezongen en gevierd tot vroeg in de ochtend!

Benieuwd naar hoe de dag er met een video uit zag? Hierboven kan je de korte trouwvideo bekijken van de trouwdag van Laurie en Ruben!

 

 

Video: Maaike Lapon

Montage: Maaike Lapon en Jelle wildiers

 
[fbshare]

You Might Also Like

no comments

December 6, 2012 - 19:23

Ashley Mertens - geweldig! proficiat Laurie!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

A M E R I C A N   W O R K
F A C E B O O K   F A N P A G E