Evelien & Hendrik

 

In september spraken we af met Hendrik, Evelien en Anne op de kermis van Leuven. Ik ken Evelien van vroeger en had haar al jaren niet meer gezien. Ook al zijn we beide waarschijnlijk veel veranderd (ze heeft een prachtige dochter met Hendrik), het voelde helemaal vertrouwd aan om haar opnieuw te ontmoeten! Anne poseerde even mee tijdens het eerste deel van de shoot en daarna liepen we de kermis af voor een koppelshoot. Ik had vooraf zeker één beeld in gedachten: een schietfoto zoals onze oma’s en opa’s er één op de kast hebben staan! Hendrik en Evelien gaven ons een fantastisch laatste beeld met een geweer in aanslag. Dit is één van mijn favoriete portretten dit jaar.

We maakten tijdens deze shoot ook een video. We willen graag met bewegende beelden vastleggen wat ons nooit met foto’s lukt. Zo is het bijvoorbeeld echt moeilijk om wat humor in een foto te leggen, terwijl dat met een video bijna van zelf gaat. Laat ons maar weten wat je er van vindt!

Na onze rit op de rups moesten we met ons vieren een uur bekomen in een cafe. Lang geleden dat ik nog zo misselijk ben geweest! De foto hieronder is gemaakt door Roel van Cafe Commerce. Evelien en Hendrik zijn twee bijzondere mensen en het was een plezier om samen met hen een namiddag op te trekken.

[fbshare]
 

Video en montage: Kaat Ramboer en Jelle Wildiers

Muziek: Edward Sharpe and The Magnificent Zeros – Simplest Love

 

Volg onze blog en klik hier om fan te worden via de Facebook pagina!

You Might Also Like

show hide 4 comments

October 11, 2012 - 13:03

jelle - Als de video niet werkt boven deze post, kan je hem ook hier bekijken: https://vimeo.com/51176861

October 11, 2012 - 18:38

Hanke - Wow, echt BIZAR mooi!!! Bij elke shot dacht ik “wowwww!” echt heel mooi werk!

October 14, 2012 - 18:02

jelle - Dank u Hanke.

October 19, 2012 - 22:16

stephanie - Heel toffe video!!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

A M E R I C A N   W O R K
F A C E B O O K   F A N P A G E