Dwars door Amerika

Vanaf morgen reis ik weer 5 wekenin mijn eentje dwars door Amerika! Ik vertrek vanaf de Stille Oceaan en 5 weken later zal ik aan de Atlantische Oceaan staan. In 2007, 2008 en 2010 reisde ik al eerder een langere tijd door de VS. Meestal reis ik zonder een plan en rij ik kris kras door het land. Deze keer zal ik opnieuw de cowboys bezoeken in Utah en passeer ik bij enkele kameraden die ik eerder fotografeerde in Missouri. Voor de rest ligt alles open.

 

Je kan hier via FACEBOOK wat portretten bekijken van eerdere reizen.

Deze website www.jellewildiers.com is een verzameling van de foto’s die ik maakte in 2007.

You Might Also Like

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

A M E R I C A N   W O R K
F A C E B O O K   F A N P A G E