Kevin & Charlotte

Kevin en Charlotte maakten een heel persoonlijk feest van hun huwelijk. Ze hielden de receptie gewoon bij hun thuis (de katten kwamen af en toe kijken), het avondfeest ging door in een tent bij de ouders in de tuin en de zangeres die de fuif op gang zong was een vriendin van Charlotte. Dit koppel bewees eens te meer dat je niet veel nodig hebt om een intiem feest te geven. Je besteedt zo weinig mogelijk uit en je nodigt gewoon al je vrienden uit op een vertrouwde plaats. Werkelijk iedereen in de tent liep met een glimlach rond. De vader van Charlotte zong uit volle borst een geïmproviseerd nummer en verklaarde de dansavond voor geopend. Als dessert kreeg iedereen een hoorntje met ijs, twee groene tuinkabouters werden doodgeknuffeld in mijn photobooth en Charlotte en Kevin werden een hele avond door iedereen omhelst.

Het moet fantastisch geweest zijn voor Charlotte en Kevin om met zo veel liefde omringd te worden. Ze kozen voor een eigenzinnig huwelijk en ze kregen achteraf gelijk: het werd een wervelwind van een trouwfeest!

You Might Also Like

show hide 1 comment

September 27, 2012 - 16:02

Sjoerd Booij - Geeft de sfeer perfect weer. Well done 🙂

September 27, 2012 - 20:27

Ashley Mertens - Geweldig 🙂

September 28, 2012 - 15:59

Sophie Dupaix - Wow, that’s really cool!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

A M E R I C A N   W O R K
F A C E B O O K   F A N P A G E