Eva & Stef – de huwelijksvideo

Vanaf volgend jaar starten we met huwelijksvideo’s. Het is de bedoeling om de sfeer van de dag in één liedje samen te vatten. Niet te zeemzoet, niet te saai maar gewoon grappige en korte fragmenten als herinnering van je trouwdag. Hierbij alvast een voorsmaakje van een test op het mooie huwelijk van Eva en Stef!

 

 

 

You Might Also Like

show hide 2 comments

July 10, 2012 - 13:16

Melissa - wie is we 🙂 ik ben benieuwd 😉

July 11, 2012 - 07:49

jelle - We spelen met het idee om vanaf volgend jaar meer een totaalpakket aan te bieden met Kaat voor make-up/haar, tweede fotograaf en video en ik als eerste fotograaf/videograaf. Als Kaat niet kan, dan werk ik met een assistent.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

A M E R I C A N   W O R K
F A C E B O O K   F A N P A G E