Clara & Dimi

In maart mocht ik voor het eerst een trouw in Lokeren fotograferen. En ik zou het geweten hebben!

Clara en Dimi vierden een fantastisch feest dat van ‘s morgens tot lang na middernacht geen minuut stil viel. De dag begon met de trouw in het stadhuis. Nog nooit heb ik zo veel volk gezien op een burgerlijke trouw! In de namiddag volgde de kortste shoot die ik ooit fotografeerde (na 13 minuten moesten we snel naar binnen voor de kou!), een mooie viering en het avondeten. Geen lang en uitgerekt diner op deze dag. Frieten, pasta, Aziatisch of … een spitburger (een Lokerse specialiteit). Dimitri en Clara stalen de show tijdens het dansfeest. Tijdens de openingsdans vloog Clara bijna tegen het plafond, Dimitri werd op schouders gedragen, de kinderen vielen één voor één in slaap, de kousenband vloog door de zaal en elke aanwezige Lokerenaar ging volledig uit zijn dak.

Tussen al de dansende gasten, drukte Dimitri zijn vader eens tegen zich aan. Voor mij is dit één van de meest sprekende foto’s die ik maakte dit jaar. Deze foto vat samen waarom ik zo graag huwelijken fotografeer. Tijdens de gewone documentaire reportages die ik al maakte in Amerika moet ik dagenlang mensen volgen voor ik eens zo’n vader-zoon beeld kan vastleggen in een gezin. Op een huwelijk mag ik de hele dag door zulke beelden maken!

Clara en Dimi straalden op hun trouwdag zo veel geluk en optimisme uit dat de vonk oversloeg naar al hun gasten. Een goed feest begint met een liefdevol koppel, het zat er in Lokeren pal op die dag.

 

You Might Also Like

show hide 2 comments

July 28, 2012 - 11:04

Sjoerd Booij - Nice Jelle! Ziet er super uit. Gezellige mensen ook denk ik?! 🙂

July 27, 2017 - 14:50

Sarah - Beste,
dimi en Clara hun feest ziet er top uit. Waar en welke feestlocatie was dat?
Alvast Merci

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

A M E R I C A N   W O R K
F A C E B O O K   F A N P A G E