Sien & Tim

Ik herinner me nog goed toen Sien en Tim langs kwamen om wat meer foto’s te bekijken. Het ging over de de problemen met de timing als Sien nog afgehaald moest worden thuis. Ik stelde voor dat ze zich ook gewoon samen konden klaarmaken in het hotel van de feestzaal. Ze waren enthousiast over het idee en ze lieten hun oude plannen meteen varen. Dat typeert Sien en Tim wel vind ik: eigenzinnig en onconventioneel.

Sien gaf het huwelijk als grafisch ontwerpster een heel eigen look and feel. Ze ontwierp mooie kaartjes, wegwijzers, vuurstokhouders en andere details. Het samen klaarmaken was een mooi ritueel (ik kan het iedereen aanraden!). De ringen werden in een boek (met titels als knipoog) gelegd, Sien trok haar handschoenen aan, Tim blonk nog eens zijn schoenen op en later keken ze allebei nieuwsgierig door het raam naar de toestromende gasten. De ceremonie werd georganiseerd door vrienden (iets wat ik meer en meer zie bij mijn koppels) en was heel persoonlijk en intiem. Daarna ging Tim wat voetballen met zijn broers en fikfakte Sien met haar zussen en broer.

Tijdens de openingsdans speelde een zelf-gemonteerde filmpje waarin Tim Sien ergens in een berg sneeuw ten huwelijk vraagt. Werkelijk mooi en ontroerend! Daarna ging Sien helemaal op in de photobooth met haar vriendinnen en barstte het feest helemaal los.

Tim houdt er eigenlijk niet van om voor een publiek te staan en als je trouwt kijken er de hele dag tientallen mensen naar je. Tim loste dit op door samen met Sien een feest te organiseren waarbij ze geen rekening hielden met de regels van huwelijksfeesten. Ze drukten hun eigen stempel op het feest en dat vind je dan ook helemaal terug in de foto’s hieronder.

 

Dit was het eerste feest waarbij we wat experimenteerden met video. Hieronder kan je ons eerste filmpje bekijken. (Af en toe zie je mij trouwens eens door het beeld flitsen en kruisen video en foto’s elkaar. Je ziet dus op enkele momenten hoe een foto tot stand komt.) Er komen binnenkort nog enkele video’s op de blog van andere koppels!

 

 

Make-up: Kaat Ramboer

Assistent-Filmer: Tim Huybrechts

Costume Tim: Cafe Costume

Grafisch ontwerp: Sien

Locatie: Aulnenhof, Walshoutem

 

You Might Also Like

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

A M E R I C A N   W O R K
F A C E B O O K   F A N P A G E