Het fabuleuze avondfeest van Katrien + Jan

Trouwen doe je niet alleen, trouwen doe je als middelpunt tussen de vrienden en familie. Eén van de beste cadeau’s je een het koppel kan geven is: het koppel de avond van hun leven bezorgen.

De vrienden van Jan en Katrien dansten vanaf de openingsdans in een roes van geluk en vriendschap. Er werd show gegeven, er werd gelachen, Jan en Katrien vlogen van hier naar daar, van de ene omhelzing in de andere! Ook als fotograaf voelde ik de energie en de vriendschap. Ik ben echt blij dat ik zoiets moois mocht vastleggen! Want wat is er nu mooier dan een bende vrienden die zich samen de ziel uit het lijf dansen?

 

You Might Also Like

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

A M E R I C A N   W O R K
F A C E B O O K   F A N P A G E