Portret

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Vorige week was ik even in Californië voor een shoot van Me and Maria. Kaat, de eigenares van de webshop en goeie vriendin van mij, zoekt haar kleding in Amerika en verkoopt de jurken in haar webshop. We fotograferen samen telkens een shoot met enkele kleedjes ter plaatse.

Deze keer kozen we voor een speciaal meisje uit Californië als model. Bethany is modeblogster, model én tienermoeder. Toen we aankwamen bij haar thuis gingen we er van uit dat we ergens in de buurt zouden fotograferen. Kaat had iets met natuur in haar hoofd en we hadden plannen om ergens in een canyon te fotograferen. Tijdens het schminken kregen we het idee om de shoot rond haar huis te houden. Ze woont in een echte suburban wijk, met van die typische huizen, voortuinen en doodlopende straten. Zo zou de shoot ook wat persoonlijker worden. Bethany in haar normale omgeving, waar ze altijd heeft gewoond en waar ze ook haar kindje opvoedt. Toch wel veel interessanter dan een shoot op locatie!

Tijdens de shoot bleef de deur van het huis steeds open. Bethany’s hond volgde ons overal, haar kindje liep mee met ons de straat op en we fotografeerden zonder problemen in de tuin van de buren. Deze suburban straat van 13 in een dozijn is de rustige kant van Amerika, het gezicht van de VS dat we via de soaps kennen ook. En al lijkt zo’n setting vrij saai om te wonen, het leven van Bethany als blogster en tienermoeder leek ons net heel boeiend en divers!

Hieronder vind je een kleine teaser van de shoot. We zetten binnenkort nog wat meer foto’s op de blog! (HIER vind je trouwens de vorige lookbooks van Me and Maria!)

Model: Bethany

Make-up en haar: Kaat Ramboer/Me and Maria

foto: Jelle Wildiers

 

You Might Also Like

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

A M E R I C A N   W O R K
F A C E B O O K   F A N P A G E