Aline + Thijs

Ik herinner mij nog goed toen Thijs en Aline een eerste keer bij me langs kwamen. Ze waren nog maar 5 minuten aan het vertellen over hun trouwdag en ik was al helemaal mee! Het feest zou doorgaan op een boot tegenover de Vooruit in Gent, er ging een ijskarretje staan, daarna een simpele barbecue met de familie, een optreden van een live band en geen uitgebreid diner maar een mobiel frituur voor de avondgasten!

Thijs en Aline hadden een duidelijk plan in hun hoofd. Zij wilden zich zo veel mogelijk amuseren en zo weinig mogelijk zorgen maken tijdens hun trouwdag. Thijs kwam ‘s middags aan met een cool kapsel, een vintage golfke en wandelde met een smile van hier tot in Tokio het kapsalon van Aline binnen. Hun plezier werkte aanstekelijk bij de gasten, ik heb nog nooit een trouwdag meegemaakt waar zo veel gelachen, gedanst en gezongen werd. Ik had hen voor hun trouw een tip doorgemaild over wensballonnen (dat verhaal kan je HIER lezen.). Ook dit idee werd een groot succes. Ergens zou er nog een kaartje liggen met een beloofde reis naar Las Vegas. Hopelijk wordt het nog dit jaar gevonden en teruggestuurd!

Thijs en Aline trouwden aan 100 per uur! Ze kregen het zelfs even aan de stok met de politie van Gent omdat er wat geluidsoverlast was door de liveband. Het leverde alvast toch nog een leuke foto op! 😉 Nadat de liveband werd stilgelegd wandelden Thijs en Aline naar de overkant van het water om daar in de grote volgspot (zoals in het circus!) hun openingsdans te dansen. Ze stalen de show op de tonen van Fly me to the moon van Frank Sinatra. Alle gasten keken toe vanop de boot, samen met alle toevallige passanten in de binnenstad van Gent. Onder luid applaus keerden Aline en Thijs terug naar de boot om het startschot te geven van een fantastische fuif (met muziek van AC-DC, punk (Red Zebra!), Rock ‘n Roll en zelfs de samson-rock!

Thijs en Aline, dank u voor de goeie ideeën en voor de mooie dag. Het ga jullie goed!

 

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

Rolling Stones – Sympathy For The Devil (met een knipoog naar de duivelsoren van Thijs)

 

You Might Also Like

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

A M E R I C A N   W O R K
F A C E B O O K   F A N P A G E