MomentIntime {at work} in LA

Vorige week was ik in Los Angeles voor een shoot van het lookbook van Me and Maria. Katelyn-Rose, het meisje dat voor ons model wilde zijn, heeft een eigen blog. Niet dat ze af en toe iets post, ze leeft echt van de blog! De broer van Katelyn-Rose vergezelde me voor een making-of video (hij maakte de foto’s hieronder). Me and Maria heeft natuurlijk de primeur op de foto’s. Zodra ze de lookbook online zetten, post ik de foto’s hier op de blog!

 

You Might Also Like

show hide 1 comment

October 11, 2011 - 21:10

Tineke dv - Waw! Echt mooie foto’s!! (heb ze gezien op de site van het merk, en heb direct eens doorgeklikt naar jouw site)
En nu ontdek ik ook nog eens de mooiste en graafste trouwfoto’s ever!:-)
Ik onthoud je naam, als ik ooit trouw, staan jouw foto’s op mn verlanglijstje!;-)

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

A M E R I C A N   W O R K
F A C E B O O K   F A N P A G E